Click Here To Main Page My Biodata To Share My Photography Artworks All My Stories Here Islamic Dakwah For Us Usefull Tips and Tutorial Order Here!

Saturday, July 16, 2011

Tempahan Header, Cursor, Shoutbox, Copyright Percuma!

Hai kowrang, ade berite baik


Nurul tau sape2 yang x der duit tpi nak sngat bende2 nie sume.. Nurul boleh kasik secare percume!


npe? tekejot?




 Nurul nak ksik kowrang header, cursor, icon shoutbox ngan copyright secare percume..
kowrang nak x?
boleh je..


tpi free punye hanye untuk 10 orang pertame..
Nurul wat nie sbb nurul x pernah nk ksik tempahan kat kowrang.. ok, sekarang, Nurul nak wat lain dripade yang lain..


Tpi ade syarat2 nye ye..


1) Harus follow blog Nurul
2) Tinggalkan email dan link kowrang kat bawah post Nurul..
3) Kene kasik gambar kowrang, x gesah lah gambar kartun ke, gambar kowrang ke, tidak melebihi 5..
    pastu bagi gambar kowrang kat email nurul..
    Nurulclumsy@yahoo.com
5) jangan lupe tinggalkan ayat ape yang kowrang nk letak
6) Tempahan yang dah siap nurul akan hantar tempahan kowrang kat email kowrang
7) Kowrang cume boleh pilih 1 antare header, icon shoutbox, atau copyright shj
8) Sebarang pertanyaan boleh tnye kat fb Nurul
    http://www.facebook.com/NurulClumsy


P/S: perhatian untuk spe2 yang bertuah:
 spe2 orang pertame yang tinggalkan email kowrang kat bawah post Nurul, akan dapat header,cursor, icon shoutbox,copyright secare percume! 
Penyertan terbatal bile x der spe yang nak join tempahan percume nie dalam mase 5 hari..




Contoh header Nurul (header transpereant):
(spe2 nak header transpereant boleh ckp ngn Nurul k)



Dah Bace Tu Try Komen Pulak

0 Orang Suke Pink: