Click Here To Main Page My Biodata To Share My Photography Artworks All My Stories Here Islamic Dakwah For Us Usefull Tips and Tutorial Order Here!

Thursday, August 25, 2011

Gelagat 4 Science

Hello Readerzzz... How R uuU?


Samat hri gaye....
today, Nurul nk share tntng gmbaw 4Sc... yakni.. Nurul nye klaz la.. Nurul edit untuk diowang sekli...


 Sampai guru bi klas laen jeles ngan kelas kitowrang...

Sampai die nk ambik alih guru bi thun dpan...

Bak kate Nurul, NO WAY MAN!

Die pikiak kelaz kito nie apo? nk mainh ambik aleh lak no...


Biarlaa cikgu Wan jerk yg ajaw klaz kitowang.. he2

Kite wat HELL sama miss tu law die ambek aleh... =p bakar muka die...

 Nie ha Nurul nk share kat kowrang tntg sporting nye klas Nurul...

Nuurl edit simple2 jek, x lawa pun.. he2.. sbb Nurul x pandai edit ma....(budak cine dah muncol)




Yang nie gmbow 4 sc.. Tagline Belajar,belajar jugak, Bercinta, bercinta jugak mksudnye, kitowrang klau bercinta pun msty smbil belajaw.. gitu mksudnye.. he2.. yerla sape yg boleh menipu hati....



Yang gambaw ke2 nie, Biarlah impian setinggi Menara KLCC(x tinggi 2 langit lgi tinggi).. gmbow nie diambik time Kimia.. Yang pkai bju warne kuning tu, yg dok dpan sekali tu guru klas kitowrang.. die guru Kimia la....

Yang kat sebelah cikgu tu, budak pandai.... result die terer beb! Nurul lak bwah die.. he2... yang laen sume pun pepandai gak.... Nurul x leh lawan sama diowrang.. law Nurul dpat no last pun dah x heran da... sbb Nurul bersaing ngn budak super pandai..,(setkat nie lom dpat no last la).......

 Ok la, Nurul nk tidur nie, bntal busuk dah memanggil nie, siap nyanyi lagi.. nyanyi die cmnie... ekhem2... Nurul Bobo',Nurul Bobo'.. Kalau x bobo' digigit nyamuk... patutlah asyik gatal jer dri tdi.. rupe2nye kne gigit nyamuk... uish2.... mane Riedset ek? kat mne ntah Nurul cmpak kan(sebenawnye x de Riedset pun, ade Lifebuoy jerk.. yerla Lifebouy kan membunuh 99 peratus bakteria.. bak kate owrang tv 2..) bye alllllzz!


























Dah Bace Tu Try Komen Pulak

0 Orang Suke Pink: