Click Here To Main Page My Biodata To Share My Photography Artworks All My Stories Here Islamic Dakwah For Us Usefull Tips and Tutorial Order Here!

Sunday, October 16, 2011

Contest DANIEL ADIE : SISPA

Slm kowrng.... Harienie Nurul nak join contest yang dianjurkan oleh abg Adie...

Nurul join contest senyum ikhlas dngn senyum palsu.... he5... Gambar dah ade da...

Cepat tau! Tarikh tutup penyertaan 30 haribulan nie!!


Untuk pertandingan ini, para peserta dikehendaki mengemukakan DUA KEPING gambar mereka yang sedang dalam keadaan TERSENYUM. Gambar tersebut hendaklah seperti contoh gambar Daniel Adie (di atas) di mana sekeping dalam keadaan peserta sedang membuat SENYUMAN IKHLAS dan sekeping lagi dalam keadaan SENYUMAN PALSU dan kedua-dua gambar perlulah diletakkan secara bersebelahan. Kene beritahu la yang mana gambar menunjukkan senyuman yang ikhlas, dan yang mana gambar menunjukkan senyuman palsu. Ini bermakna setiap peserta pertandingan bebas menggunakan kreativiti sendiri untuk mengambil gambar mereka bagi pertandingan ini.

Disamping itu, peserta juga dikehendaki untuk melengkapkan slogan ini..

'Terkadang, senyuman palsu terukir apabila......................'
(Tidak melebihi 25 patah perkataan)

Terms and Conditions:
1: Post an entry dengan tajuk :

' Contest DANIEL ADIE : SISPA '

2: Copy la banner kat atas nie n put it on top or your entry. 
3: Tag at least 2 bloggers 
4: Leave ur entry link kat bahagian comment entry ini.
5: My followers? Tak kesah la...kalo sudi, follow la my blog ya...tiada paksaan..tapi, disarankan untuk follow sebab any updates, korang boleh tahu la.. 
6: Contest bermula dari 10.10.2011 dan berakhir pada 30.10.2011


Adia nye lumayan jugak tau...
nak tau ape die??

waaaaa.... patung Angry Bird..... comel kan? Yang jadik juare dapat patung Angry Bird besawww...

owye! Nurul suka Nurul suka!  Peace2!

Ok, kite mulekan, nie contoh gmbar Nurul tngh tersenyum ikhlas ngn tersenyum palsu...

Nurul nya senyuman x semnis korng.. he5.. Nurul nya senyuman xsemanis kurma tpi xsepahit peria.. (Ceh2!)
Ha5, kan betul Nurul ckp gmbar Nurul senyum x semnis senyum korng....
Apepon, Nurul try jgk.... Xda sapa yg nak snap kan untuk Nurul, jdik Nurul snap sendiri(Sorry klu dah terlebih edit.. huk3...

Tag:

Slogan:
'Terkadang senyum palsu terukir apabila aku ditimpa masalah.. Aku akan tersenyum kepada semua semata-mata untuk menyembunyikan masalahku..Padahal sebak didada masih terpahat memikirkan masalah tersebut'
(25 words)huh!


Dah Bace Tu Try Komen Pulak

3 Orang Suke Pink:

DanieL AdiE said...

Dear Nurul..

Thanx so much sebab join Contest Adie..

Appreciate it..

All the best ya..

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

gud luck~ =) ca pon da join!

Ayien said...

huhu...gudluck...senyum kite samelah..=D