Click Here To Main Page My Biodata To Share My Photography Artworks All My Stories Here Islamic Dakwah For Us Usefull Tips and Tutorial Order Here!

Wednesday, October 5, 2011

Orang Putih Cakap Malay

Hehee.. Go back peps.. Asslamualaikum...
harie nie Nurul nak share 1 mat salleh yang pndai ckp bhase melayu...

Maybe kowrang dah tahu.. maybe x..
Nurul dah knal ben Bradshaw nie seak thun lpas lgi.. dah lme da...

Die pndai ckp bhase melayu 2... dulu die sllu ajaw slang2 bhase inggeris america.. sekarang x lagi.. sbb die busy kowt..

Selaen dripade Paku Dan Belacan, Ben Bradshaw juga pandai ckp bm aw.. die kate die blajaw BM setahun ajer...

Caya la... Nurul bajo bi dripde sekolah tdika smpai skrng pown, x pas2 lagi bi Nurul... maklumlah Nurul dri kcik mak bpak Nurul x ckp ngn Nurul base melayu.. bhase arab jerk... haaha22. (yerle 2)

kowrang try tngok kat u tube tu..
crik er Ben Bradshaw..
mesti ade.. Ben nie die tinggal kat Utah aw...

Bwah nie merupakan salah 1 video Ben Bradshaw



Kalau kowrang rase mcm malas jerk ckp bi atau mmng x da semangat ckp bi, lebih baik kowrang gi tngok video Ben Bradshaw nie, comfirm kowrang bersemangat.. hak2..

Video die funny2 sume...
Bila Nurul tngok balek tergelak jugak.. Best video die...

Apelagi jom la tengok!

Kat bawah nie pulak, contoh video Belacan Dan Paku.. mesti kowrang dah tau... sbb Belacan dan Paku nie pernah masuk kat tv... Law kowrang nak tau, tngok salah 1 video mereka kat bawah nie:



Ok, Babai! samat Menonton!

Dah Bace Tu Try Komen Pulak

0 Orang Suke Pink: