Click Here To Main Page My Biodata To Share My Photography Artworks All My Stories Here Islamic Dakwah For Us Usefull Tips and Tutorial Order Here!

Sunday, October 30, 2011

Segmen Antara Dua Blog

Hei korang....slm


Harinie Nurul berkesempatan untuk join segmen kak Lyssa!




Alhamdulillah.. Dapat jugak.. huhu2



Errr? nape banner nie kcik?



Ok, bagi sape2 nak join, klik kat Lyssa Secret punya blog! kemon! cepat2! Klik Sini

Tarikh tutop  8 malam nie tauw!


Jawapan:

1) Persamaan nye, Followers ramai

2) Pendapat Nurul nak majukan kedue2 blog nie ialah, sentiase blogwalking.. sbb kalau blog famous blogwalking dan x abaikan semue peminat2 nye, kompom peminat2nye akn sentiase singgh kat blog abng Ben ngn Kak Lyssa.. yer x?

ok, dah tu jer, harap2 Kak Lyssa ngn Abang Ben bace entry nie.. hu3

Dah Bace Tu Try Komen Pulak

15 Orang Suke Pink:

Syieda_Joy™ said...

syieda datang dari blog abg BEN dan Lyssa... ^_^

jom ke blog syieda :
http://lovestory313.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua_30.html

Haniada said...

dtg dari segmen yg same.. jom ke blog hani jugak..

ⓌⒶⓉⒾⒺ ⒹⒾⓂⓅⓁⒺ said...

jalan-jalan cni :)

♥ MS ♥ said...

salam kenal ^___^

shiema sufian said...

shiema singgah dari segmen yang same. jom singgah dan follow belog shiema :)

faridah nazurah said...

singgah sini dari segmen yang sama :)

http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

happy blogging :P

c nana said...

terjah sni dri segmen yg sma fren! hepi blogging (^__^)v


http://mizznana11.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

Ninie Dora said...

ninie dtg dr segmen yg sama.. singgah blog ni..salam perkenalan :)

http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

ninie follow blog ini ye :)

Eza Boom Boom :) said...

Hai, datang singgah sini dari segmen yang sama.. Salam kenal-kenal yerr. Hope para bloggers semua saling sokong-menyokong antara satu sama lain..

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

deeya_shouranlee said...

ngee.. sengeh dulu.. hik2x.. aq datang dari segmen yg sama.. salam kenal (,")

fieda said...

singgah dari segmen yg sama..:)

http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/segmen-ben-ashaari-lyssa-secret-antara.html

Sarah Hanim said...

hye awk , sarah dtg serbu blog awk ;) (nada comel)

http://sarahanimismyname.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

S M I L E said...

iema datang dari blog kak lyssa dan abg ben :)

http://sweetbitteriema.blogspot.com/2011/10/segmen-ben-ashaari-lyssa-secret-antara.html

LiJjang said...

visit yours :)

http://before-yesterday.blogspot.com/2011/10/segmen-ben-ashaari-lyssa-secret-antara.html

IntaNBerliaN said...

salam kenal..

saya tak join segmen ni tapi saya tetap nak terjah & follow blog awak.. :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com