Click Here To Main Page My Biodata To Share My Photography Artworks All My Stories Here Islamic Dakwah For Us Usefull Tips and Tutorial Order Here!

Monday, October 31, 2011

Seharian Kat Kolam Air Panas

Hei korang.... nak dengaw citer x??


Cume sekadar hiburan sudaaa~ 
ha4..




Kemon kemon.... Nurul nak citer nie time bpe hribulan ek? errm... 22 hribulan haritu.. n sekarang baru nak share pengalaman...


Before that, Nurul nk bgi slm.. ha3....


Assalamualaikum~


Ok, kite mulekan....


Oppz, Nurul tndekan entry nie kat photography jgk taw.. he2..


Time nie kitorang gi dngn jiran2 naek bas...... jiran yang Nurul x knal pun ekot skli... best tau!




Snap by me..
By: sony ericson k880i 2 mega pixels
Edited software: Picnik and Gimp


Ok, kite mulekan hari pertame


Ok, yang nie hari pertame bwak bekal nk gi kolam air panas.... Dengan neskefe yang ade kat meje


Yang nie plak time kat bas, O yer, kitorang gi dngn jiran tau... ha3....

1 bas tu! dpt eratkan silaturahim.... (erat ke?)

yerla, lagi pown, Nurul dok umah flat.... jiran pun beribu riban yang nak gi kolam air pnas.... berjuta2 sedare die dtng nak gi kolam air panas



Sedang Nurul jenjalan, Nurul ternampak ade awan yang rendah sngt.. Nie bkn gmbar edit, nie gmbar betol oow.. Menda nie kat negeri sembilan.....


Ouwye! da smpai kat wet World , kat pedas.... walaupun seronok maen kat sinie, kat Sunway Lagoon lagi best!





Ok, dah smpai kat kolam air panas..... air panas nie, die dah neutralkan.. sbb tu x der asap.. tapi panas wooo.. Nurul nk cecahkan kaki kat air pun dah pnas... kne tunggu lelame bru leh....X cye? tngok gmbar kat bwah nie.. Air pnas nie, cmpuran gas methana, potassium, n mcm2 lgi la.... Oouw, gas metana leh meletop tau




OooPpz, Nurul agak poyo siket,, ha! nie baru snap by mummy Nurul.. Benawnye tngah than kepanasan tu.. ha3


Nie burung merak yang titibe sesat kat wet World tu.. ha3..... Amacam? terang x gmbar nie? ha3...


Yang nie lak, Perjalanan nak gi kat permainan air.. bukan air pnas nye


Sementare nak tunggu bas bergerak, Nurul sediekan kropok cheeze untuk perjalanan.....



Errmmm.. Nie ha pemandangan Wet World dri jauh....

he3..  Ok la, Nurul nie bukannye photography....

Cya! nite guyzz!











Dah Bace Tu Try Komen Pulak

1 Orang Suke Pink:

M@M@ SH@RIDZ said...

salam blogwalking....
bestkan bila sesekali luangkan masa bermandi manda. yang penting dapat habiskan masa dengan family.

jengok2lah blog akak yer...

http://memoriessharidz.blogspot.com