Click Here To Main Page My Biodata To Share My Photography Artworks All My Stories Here Islamic Dakwah For Us Usefull Tips and Tutorial Order Here!

Thursday, October 20, 2011

Tempahan Dibuka Sekarang

                                                                       OhooooOOoiii
Hoooi! Senyumlah2 ahai cemek molek...... Slm korng... Harinie Nurul hepi sbb Nurul dpt bkk tempahan dngn lebih awal.... Sbb Nurul skrng ade mase free.... Suka x? Suka x?


Erm, Nurul bkk design template, edit full blog, doodle dan banner


Ok, First edit full blog x termasuk template cume 15 ringgit jer.. Termasuk:


Header,Banner,Cursor,Shoutbox, icon,Icon dalam shoutbox,Button follow dan dashboard,Sidebar image( Kalau x nak x pe),Doodle,Remove Navigation bar atau hide navigation bar(Korang leh pilih)Icon reply to comment,Remove bende yang x perlu,Blackquote(kalau x nak x pe),Own background(Animated atau biase)


Dan mcm2 lagi....


Kalau nak template sendiri, RM25 ringgit + Edit full blog


kalau nak template jer, 15 ringgit tapi x dpt edit full blog.. Cume dapat header dan template jer.. (Paham x?)


Bagi sape2 yang nak template, PM Nurul kat fb atau send kat email yang nie:


Warne template:Link blog:Shoutbox: (nak kat atas header atau biase atau shoutbox cm Nurul)Gambar korang kalau nak:


Sape yang nak letak link kat atas header boleh.. Nurul buatkan... Contoh, link facebook, twitter kat atas header


Header korang leh pilih nak header jenis doodle atau gambar korang


Kalau korng nak tngok contoh template, Yang Nurul gna skrng nie atau pun yang nie


Ok, Yang kedua:


Header RM10
Korng leh ckp kat Nurul nak header jenis cmna...


Nak transpereant ke atau xnak


Sorry tau Nurul x der contoh.. Tapi korng leh ckp nak header bentuk cmna.. Nak bentuk kawaii ke, biase nye ke, Yan serabot serabai ke..... Insyallah Nurul leh imagine....


Kalau korng nak header nie, korang kene kasik information cmnie:
Warne header:Tanspereant atau x:Link blog:Gambar korang:Jenis:(Korang leh ckp nak jenis cmner contohnye yang kawaii ke, yang simple ke)Describtion:(Kalau nak)


Ape tu describtion:
Contohnye welcome to my blog, Pas2 ade ayat lain kat bawah die




Ok, yang ketige:
Banner


Banner nie Nurul ksik 5 ringgit jer.. dan dpat free 1 doodle.. Contoh banner:











Ok, yang ke empat:


Doodle... 5ringgit jugak


Korang leh tngok contoh doodle kat sini






Ok!!!!!!!!!!!!!!1 Tempahan dibuka sekarang


Facebook: >Klik Sini<
Email: Nurulclumsy@yahoo.com/
Dah Bace Tu Try Komen Pulak

1 Orang Suke Pink:

arifah said...

Akak nak tempah haeader boleh tak?