Click Here To Main Page My Biodata To Share My Photography Artworks All My Stories Here Islamic Dakwah For Us Usefull Tips and Tutorial Order Here!

Wednesday, November 30, 2011

Contest I Love Photography

Sllm, sempene hari yg berbahagia nie, Nurul nak join kontes i love photography la..


Yeah! Nurul mmng minat photography nie.. he3..... Walaupun Nurul nie bukan photography yang didaftar.. ha3...

Ok la,  mcm biase la, kne ltak banner...


Syarat2 Dan penyertaan


1. Wajib follow blog Aina dan Anis untuk mengetahui perkembangan terkini.
2. Bagi satu gambar (maximum 2 gambar) yang korang dah edit secantik-cantikknya. Tak kesah lah, typography ke, bokeh ke and banyak lagilah, gambar korang sendiri pun boleh.
3. Buat satu entry yang bertajuk "Contest I Love Photography by Anis and Aina" and tampalkan sekali banner di atas ya.
4. Hantar link post tersebut di blog Aina kalau korang ambil dari blog Aina, hantar di blog Anis kalau korang ambil dari blog Anis.
5. Tag sekurang-kurangnya 3 blogger.
6. Cara penilaian - 40% mengikut kreativiti anda dan 70% dari Aina & Anis.
7. Wajib klik 5 link pergi ke blog die


Hadiah:

Hadiah dirahsiakan :) Aina & Anis cuma bagitahu 2 hadiah sahaja.tapi .. ade shawl, handbag dan byk lagi! nk kasi gempak! weee!
- Aqua Lomo - Hadiah Utama.
- Shawl


Mempersembahkan gambar Nurul yang nak dipertandingkan

Gambar pemandangan 
Jom tngok hasil photography Nurul mula kumpul gambar sejak raye aidilfitri tu Klik Sini


Oopppz, nak tau x citer sebenar gambar kat atas nie... penat tau Nurul jumpa dia.. ha2.. Klik Sini



Walaupun Nurul x der alat photography nie, insyallah dngn bantuan kontes photography nie, dpt la Nurul beli kamera.. kamera Olympus pun jadik la.. hu2...

Dah Bace Tu Try Komen Pulak

1 Orang Suke Pink:

Niena Sofea said...

Salam kenal ..

Niena singgah sini ye ..

Niena sudah follow ..

Jemput singgah & komen blog Niena ye ..