Click Here To Main Page My Biodata To Share My Photography Artworks All My Stories Here Islamic Dakwah For Us Usefull Tips and Tutorial Order Here!

Saturday, November 5, 2011

Justin Bieber Da Jadik Ayah?

Hey korang...


Salam...




Amacam? terkejot ek? JB da kawen?
tapi die nye umur 17 tahun??


Die lom kawen sbnrnye...Kite tngok sape yang JB dh wat




Sape kat sinie minat JB?


Yess, Nurul ngaku Nurul minat die...


X per, Nurul minat laguz2 die jerk... perangai die x minat la..! aahaa
Actually, Nurul dh pernah tngok da video nie kat utube.. Orang cakap JB da jdik ayah.. Nurul ingat, berite nie       
berita plsu.... Ingat kan, orng reke crite tntg nie, so Nurul x tngok video tu seenuhnye lgi.. he3


Ok, Nie sape2 yang blum thu, try ler bce news nie


Erm, x tau ler nie citer bohong ke citer btol... tapi yang pasti bile wat ujian DNA yang tu anak die...


Baby JB tu baru lhir, jdik, die dah wat time umur die 16 thun lar...


Undang2 mnyatakan, pelaku bwah umur dikenakan tindakan....






Mangse nye, bernama Mariah.. sekarang nie umur maria berumur 20 tahun.. Jadik, ketike die buat seks rambang tu ketika Maria berumur 19 tahun

Menurut Associated Press, Komander Andrew Smith berkata, tidak ada laporan diterima mengenai kejadian itu yang didakwa berlaku Oktober tahun lalu di Staples Centre.
Bagaimanapun, ia tidak bermakna polis tidak akan mengambil tindakan memandangkan terdapat laporan Mariah sudah mengemukakan saman terhadap bintang pop remaja itu.
Mariah mahu Bieber menjalani ujian DNA bagi mengesahkan secara saintifik bahawa dia adalah bapa bayinya yang berusia tiga bulan, lapor majalah Star di Amerika Syarikat.
Menurut dokumen mahkamah yang difailkan Isnin lalu, Mariah juga menuntut Bieber menyediakan penyaraan secukupnya untuk anak itu.
Bayi berkenaan, Tristyn Anthony Markhouse Yeater, dilahirkan 6 Julai lalu.
Wanita kelahiran California itu mendakwa, sebelum melakukan seks, penyanyi itu memberitahunya, ia kali pertama dia melakukannya sebelum Bieber dikatakan bergegas menanggalkan pakaiannya dalam sebuah bilik air di belakang pentas.
Mariah juga mendakwa, kejadian itu berlaku begitu pantas, hanya kira-kira 30 saat.
Menurut Mariah, mereka mengadakan seks pada 25 Oktober 2010 selepas konsert Bieber di Staples Centre di Los Angeles. – Agensi
Semalam, seorang pegawai kanan polis Los Angeles berkata, pihaknya mungkin menyiasat dakwaan Mariah.
Itulah dunia artis barat yang tidak habis-habis dengan arak, anak luar nikah, seks bebas, penceraian, saman menyaman dan banyak lagi. Semuanya kerana tidak berteraskan jalan yang benar. Sebagai contohnya berita Mariah (Ibu Bayi Justin Bieber) Boleh di Dakwa Merogol Justin Bieber ini.
Namun apa yang lebih dikesali, semakin hari dilihat semakin artis Malaysia mendekati kearah ini. Kes arak, seks dan sebagainya dilihat semakin banyak berlaku. Apa nak jadi?



Dipetik Daripda http://www.ar-rifke.com



Dah Bace Tu Try Komen Pulak

0 Orang Suke Pink: