Click Here To Main Page My Biodata To Share My Photography Artworks All My Stories Here Islamic Dakwah For Us Usefull Tips and Tutorial Order Here!

Wednesday, November 30, 2011

Tolong Vote Nurul Dalam Pertandingan Fotografi

Hi.. salam korang... hari nie Nurul join pertandingan fotografi nie.. he3.. (walaupun Nurul bukan fotografi yang didaftar) hu2.. Nie untuk skdar suke2 je.... hehee.... Kalau ade rezeki, Nurul nk bli kmere... ngn duit tu simpan untuk U nnti.. simpan siket pas2 ksik mak duit tu.. hu2...





Kesian adik Nurul terakse jdik model untuk kontes nie.. hahaa..

Care nak vote sng je....
Mumule pergi kat fb official die... Klik Sini


Tolong ya.. vote.. cre nye mudah saje...
Mumule gi crik gambar nie dulu..



Pas2 nampak x gambar vote kat bwah gmbar tu??
Ok, klik situ.. he2...

Pastikan nme kat atas tu Nurul Ayna Nabiela ok...

Pas2 vote la.. hehe

Hu2... Nurul akan ucapkan ribuan terima kasih kat korang...
Dan kalau Nurul ade rezeki untuk mng, nurul akan buatkan freebies doodle untuk korang... freebies doodle couple, and singgle.. Dan bebrapa freebies header
Dan nnti Nurul wat giveaway untuk korang..
1) Seorang akn dpt template free + edit full blog dripd nurul
2) Seorang akn dpt full blog free dripd nurul
3) Seorang  akn dpt header free dripd Nurul
4) Seorang  akn dpt doodle couple @ single free dripd Nurul
5) Seorang  akn dpt doodle vector dripd Nurul.. (Korang leh tngk contoh doodle vector kat sini)

Nie je yang boleh Nurul ksik... Yang laen xleh.. hu2.. Nurul x de duit untuk ksik adia mhal2.. terserah korang nk vote atau x... nurul x memakse.. heheee



Ok la, terima kasih ek kalau da vote Nurul... Nurul x kan lupekan jase baek korang.. kalau korang susah lak, Nurul tolong.. ok.. kite sesame manusia kne sling tolong menolong.. hehee..

Try klik sini untuk mengetahui cara2 vote.. jangan lupa vote gambar wan Hazel tu jugak ok.. die dh ramai da orng vote die... Nurul lak?? huh! x mng kot... Korang ikut step yang sme ok, tpi crik gmbar mcm gambar yg kt atas tu ok!

Terime kase skli lgi diucapkan.. =)

Ok, c ya! wassalam




Dah Bace Tu Try Komen Pulak

0 Orang Suke Pink: