Click Here To Main Page My Biodata To Share My Photography Artworks All My Stories Here Islamic Dakwah For Us Usefull Tips and Tutorial Order Here!

Thursday, December 8, 2011

freebies Doodle Couple

Slm and hi korang...


Sihat x hrie nie??

Nurul shat je.. cume pnat jer tdi.... gi jalan jauh... Dngn adik lak tu.. adik bru daja 3... ahhaa.. without parentz tau naek bas pas2 jalan kaki.... ehehehe.....

Harie nie Nurul ade baek hati siket nk wat freebies untuk korang... o.O

Korang msti x tau kan? dan korang mesti tertnye2, ek? ade ke freebies?? hahaa... ade la wk...
Try tngok kt sidebar Nurul, crik labels kt situ.. terpampang besar2 kt situ tau..... Korang jer yg x tau.. ehehee... Ok la, tnpe membuang mse lgi, jom la amek doodle Nurul nie.. sorry tau cuz x lwa.. hehe.. Korang klu nk, korang klik kanan imej tu, pas2 pilih save image as...kalau korang nk url, korang klik kanan, korang pilih copy image URL... ok? sng kan??

Atas nie contoh jer tau.. Korang leh amek doodle kat bwah nie ok..












Ouye, kalau korang x kebratan, boleh x vote nurul dlm pertndingn photography Tak Nak merokok?
Kalau x nak vote pun x pe, x geysaaa.....

Tpi kalau ade rzeki Nurul mng, Nurul akn hadiah kan korang........
Dan ada diantara korang akn dpt hadiah dripd Nurul..
Freebies+Sape yang lucky dt adia dripd nurul.. 












Dah Bace Tu Try Komen Pulak

0 Orang Suke Pink: