Click Here To Main Page My Biodata To Share My Photography Artworks All My Stories Here Islamic Dakwah For Us Usefull Tips and Tutorial Order Here!

Friday, January 6, 2012

Yay! Cuti Lagi!


Slm.... Blup2... >_<

Ekh? Amenda da cuti lagi... cuti ape ek? cuti kerja ke cuti sem?
Ekh? X der la.. Cuti kola.. Esok kan arie Sabtu?
Korang perasan x Nurul dah 5 arie x menghupdate?
Hekz2.. tpi Nurul bkk jgk blog.. cume x update jerw.. blogwalking tu mesti ar...
Nurul nk kene study jerw... pning giler la... nk2 subjek add math... melampau tu punye subjek.. herm.. sape ar yag cipta subjek add math nie Nurul pown x tauw ar...

Dah2... Hrap korang still la jenguk2 blog Nurl yg x seberapa nie kan....
Ner ade Nurul nye followers beribu riban....

Nurul nak gak followers cmtue..... Dah try mcm2 care dh... kalau orng follow pown, korang x singgah x gune jgk... huk2...

Jom ar kite sme3 tngok entry orng dan bce... ha3....


Bagi sape2 yang dh merdeka SPM tu Nurul ucapkan tahniah.. hu3... Benawnye tngah jelez Sbb SPM thun nie dipercepatkan....
Yay! cpat lar merdeka (benawnye ngah tkut) hak2...

Nurul nak ambek sbjek yg berkaitan dngn seni kat U nanti... kalau result semua subjek sains Nurul okey, Nurul nak ambek nurse, kalau cucukup mkn tu, Nurul nk ambek, seni grafik, x pown seni muzik kerw, senilukis ker, Seni grafik Nurul muncul bile Nurul dah terer seni lukis ... Maklumlah, korang tngok Nurul nye blog pown berseni kan... ha2.. tpi Nurul x kreatif pown.. he2.... 


Ok lar kornag... Selamat mlm sabtu! cya!


Dah Bace Tu Try Komen Pulak

2 Orang Suke Pink:

Arina Shamsul said...

Good luck dear. . .semoga semua impian jadi kenyataan.

Arina Shamsul said...

Good luck dear. . .semoga semua impian jadi kenyataan.