Click Here To Main Page My Biodata To Share My Photography Artworks All My Stories Here Islamic Dakwah For Us Usefull Tips and Tutorial Order Here!

Saturday, February 4, 2012

Freebies Doodle Study

Slm, kengkawanku...

Peace! Bace entry nie dulu, baru komen...

Ekhemmmm!
Tajuk kite harienie ialah freebies doodle study... knp study?
Sbb Nurul thun nie nak SPM...
Masih ragu2 nk amek kos ape nnti.... sme ade nurse aau grafik.. erm... ouwang kate time kite blajar nurss tu dpt duit tau.. 2 ribu.. mne nak amek duit cm2 tnpe kerja.. ye x?
tpi kos tu susah tau x...
bergntung result la....
abez kalau amek grafik lak, tie kite blajar dpt duit x??


errrrrrrrrrmmmmmmmmmm...
Konflik jiwa btul... ahhahaahaaaaa


Ouye, Harienie Nurul nye doodle x brp lawa sngat... mklumlah x der ilham... hahaaaa... amek jerw kat gugel.. kalau thun lpas,stip hari menghapdet.... krng x lgi.. hu2.. kalau nk update sllu xleh blajar lak...

Oklah, jom tngok




amek aw.. sori x lwa.... wsslm


Dah Bace Tu Try Komen Pulak

2 Orang Suke Pink:

Ain Dzaya said...

sebenarnya sayang tak kisah pun amek pape kos yg penting effort kita untuk masa depan taw...dan sume sesuatu perkara yang kita belajar semua akan susah bila kita belajar sesuatu yang baru...adik nak amek nurses pun bole..grafik pun bole...

klu adik amek nurses, you need more effort to study n undestanding p yg adik blaja, byk bacaan, n ada jugak kerja praktikal...

kalau adik amek grafik..firstly u must prepare duit yg secukupnyer la..sbb grafik nie kos yg teknikal..banyak kerja luar, asessment, tapi yg penting tak stress..n enjoy...u know wat student art design (grafik) they are look gojes with their style n flewness....

tentang duit..tak semestinya bila adik amek sesuatu kos tu..adik xle buat duit...masa diploma u just study perkara basic sesuatu kos je...n the things that most important u need to know tak semestinya bila u amek kos nurses/grafik/blalala..u nanti akan keje based on ur kos...

apa yg kita belajar ini adalah sbg perkara basic about our life, tentang kehidupan diri kita yang lebih memantangan kita saje......ada yg amek grafik..tapi jadi businessman sdgkan dy ta study banking/bussiness pun,..ada yang amek architecture tapi jadi admin company...sedangkan dulu time study kat u dia tak amek pun administration kos....

dan ada jugak mereka yang jual sehelai gambar saje..tapi mampu dapat ribuan ringgit..sbb nilai pada gambar tu sendiri...


so think wisely about it..dear..its important..its ur future....

hope u can make good decision about ur life...gud luck dear!!

latest entry :
Dihimpit lelaki lelaki. Dilema!

Nurul CLumsy Gurl said...

@Ain Dzaya ooooohoooo.. thnkz ek... :D