Click Here To Main Page My Biodata To Share My Photography Artworks All My Stories Here Islamic Dakwah For Us Usefull Tips and Tutorial Order Here!

Sunday, April 22, 2012

3 Blogger Yang Nurul Selalu Terjah Bila Diorang Update

Salam... belibadiiiii....



Hai korang.......
3 blogger nie Nurul selalu tengok apebenda yang diorang update, Nurul mesti terjah.....

Nurul cuma tengok jer ape yg diorang update setiap kali.... heheee...
Begitu specialnye diorang.....

Korang nak tahu sape x?
Nurul jugak ade kasik hadiah untuk diorang hasil air tangan Nurul sendiri.....

NO COPYCAT!

Nurul x tiru sape2 pon... apatah lagi ambek kat tempat abang Nurul sendiri...
"THE MR.GOOGLE"

Sbb ape Nurul sllu terjah blog diorang:
1) Entry menarik
2) Berwarna warni
3) Diorang sanggup korbankan masa dan tenaga diorang untuk kita... cth:ksik freebies, snggop print screen untuk kita pham dlm 1 topik tu..... dll
4) Blog diorang kemas......

Blog orang laen pon best jgk.. kalau Nurul blogwalking, kalau Nurul berkenan kat blog tu, Nurul akan follow.... Tak lupe jgk kalau pergi kat group2 blogging, Nurul sllu singgah ape yg korang update....

Blogger 3 orang nie, boleh dikatakan selalu update... Nurul akan rindu kalau diorang x update...

antaranya ialah:












kepada semua blogger yang terpilih, sila lah ambik hadiah tu dari Nurul.... kalau x nak ambek pon x pe... x geysah pon.... hahaaa..... Background tu pon Nurul edit sendiri.... hehee....

Sob2 x lawa... huhu... Nurul x se power korang... edit guna software yang mantap.... >_<
And, tu sbgai tanda penghargaan, disebab korang lah, Nurul boleh maju ke dunia blogger nie... 


THANKS A LOT!!!


Ikhlas Daripada:


P/S: Nurul try tadi cmner nak wat rainbow colour menggunakan brush.... kalau korang nak Nurul ajar, leh aje... Silalah komen.. kalau x der orang yang xnak Nurul ajarkan, Nurul tak wat tutorial cmner nk wat ayat cm kat atas nie...








Dah Bace Tu Try Komen Pulak

4 Orang Suke Pink:

Wan_hazel said...

tengs nurul..teng sesangat..kalau nak dibandingkn wna dgn apit dan lyssa..wan jauh sgt beza nya...

terima kasih sekali lagi sebba sudi luangkn masa kat teratak wan

Lyssa Faizureen said...

Wowwww . Cantikk nyer hadiah tuhh.. nak ! nakk ! ahaa~~ Muka Sayan memang tak tau malu punn . hekhekk~~

Nurul CLumsy Gurl said...

@Wan_hazel la... x geysa pun... hehee..x tau nk update pasaipa.. update la pasai tjuk nie.. hehee.... Wan pun same jer cm diorang...

Nurul CLumsy Gurl said...

@Lyssa Faizureen ambek jer la... tu mmng untuk akk pon... hahaaa.. nk segan apemenda.... lol... xD