Click Here To Main Page My Biodata To Share My Photography Artworks All My Stories Here Islamic Dakwah For Us Usefull Tips and Tutorial Order Here!

Friday, April 27, 2012

Korang Nak Nurul Lukiskan Untuk Korang Tak?

Slm, Marhaban(hi), Juga kat korang....

Pada pagi yang mulia ini Nurul nak citer siket tntng Nurul yang minat seni...(minat jer tpi x arif dlm bidang seni nie)


Ok, Nurul mmng minat sngat bidang seni nie sejak umur Nurul msih muda lgi....
Almaklumlah Nurul nye pengaruh kuat....
Kengkawan Nurul sume minat melukis......

Termasuk cikgu Nurul sendiri.....(cikgu 2 mak sedare Nurul)
Die lah yg ajar Nurul ton warne.... dan alhamdulillah, ilmunya msih membekas lgi walaupun dah 3 tahun x belajr seni......

Ilmu seni nie dah Nurul ubah kpd "SENI GRAFIK"...
Cara Nurul wat sume nie bergantung kpd seni lukis dulu... Dan dibalas balik dengan seni grafik...

Korang sume dah tngok seni grafik Nurul cmner.... dan sekarang Nurul nak tunjukkan seni lukis Nurul....
Memang hodoh giler la.... Nurul men hentam jer warne nie.....

Nurul jugak pernah lukis gmbar orang... dan baru2 nie Nurul dah lukis gmbar pemandangan... hehee...

Jom tengok

*gambar nie telah di adjust contrast dan brightness supaye nmpak terang*

huhuhu.. kan hodoh giler Nurul lukis....



kalau x caye Nurul lukis, korang leh tngok signature Nurul nie... hehee....


Korang nak x? hanye 3 orang terawal jer Nurul leh buatkan....

Korang kalau nak, hantar gambar kat Nurul dan Nurul lukiskan...

Kalau gmbar orang tu, Nurul x buat ton warne....
Sbb susah ooo nak lukis gmbar orang gune ton warne tu....

kalau jadik, Nurul lukiskan gune ton warne....

Ok!! 


CEPAT2! SEBELUM TERLAMBAT!

kalau korang nak jugak gambar yang korang nak Nurul lukis tu, boleh jer, tpi kene byar lah... 
Sekarang nie Nurul buat dlm 5 ke 10 ringgit di setiap lukisan tu...
gambar akn dihantar melalui post
(dah cukup murah nie)

Kalau nak msuk frame, harge lain2..

And Nurul mintak maaf sngad2 kalau lukisan Nurul x brpe menjadik, almaklumlah, Nurul x belajar lah lukis nie cmner.... huhu....

***ngeee adeke orang nak beli? hahaa***


Dah Bace Tu Try Komen Pulak

2 Orang Suke Pink:

aleen aiden said...

alin minat seni tapi tak berseni.acaner? heee

Nurul Syawani said...

t0n cl0r yg nurul guna 2 dh cntik :)
sllu la main dgn t0n, try and err0r .. cuba lkis pemndangan bwh laut guna t0n cl0r, msti cntik.