Click Here To Main Page My Biodata To Share My Photography Artworks All My Stories Here Islamic Dakwah For Us Usefull Tips and Tutorial Order Here!

Saturday, February 9, 2013

Contest Doodle free

Hai korang!! Nurul dh lme x ber hupdate kan??? ehhee... almaklumlah, thun lpas Nurul SPM...

Sekarang nie lak Nurul menganggur je....
Sekarang Nurul nak buat contest

"FREE DOODLE"

Cntest nie berjalan selama seminggu jer tau... hehehe.... Slogan yang paling kretif akan dapat doodle..


1)Doodle pertama ialah doodle vector....
Contoh doodle vector yang Nurul lukis yang nie:



doodle vector nie hanya 1 orang pemenang jer.....Doodle vector nie korang boleh cakap nk colour ape...

Doodle ke due pulak ialah doodle yang korang sendiri nak...

Macam contohnya korang nak doodle couple nak duduk dua2 smbil tersenyum....

doodle yang nie hanya ada 3 orang pemenang je...



Akhir sekali ialah doodle tunggal... Doodle nie Nurul wat hanya separuh badan je....


Doodle nie hanya ada 4 orang pemenang....











Ehhhh!!!! wait2.... mesti larh ade hadiah sagu hati kan? kan???

Hadiah sagu hatinya, ialah TIMELINE COVER PHOTO....

Yang nie korang leh cakap kat Nurul yang korang nk nama apa dan warna...
Gambar maximum hanya boleh kasik 2 shaja....

Contoh gmbar ialah nie..... Tpi ade tulisan lha... hahaa..


Untuk hadiah nie, Nurul kasik hanya 5 orang pemenang je....


Untuk Hadiah sagu hati tidak ada doodle sendiri... Hanya gambar dan nama sahaja..


Langkapkan Slogan:Saya amat meminati doodle Nurul kerana........(Tidak melebihi 15 pp)




Syarat Penyertaan:
1) Lengkapkan Slogan di atas2) Buat 1 entry yang bertajuk Contest free doodle3) Follow blog Nurul dan jugak Fanpage Nurul..4) Pos dekat komen tentang entri yang anda telah buat.5) Itu sahaja syaratnya... hehe
*Pemenang yang akan diumumkan adalah mempengaruhi syarat2 penyertaan*Pemenang akan diumumkan melalui blog/facebook/email*sila tinggalkan link blog/facebook/email pda entry yang akan dibuat





Sebarang pertanyaan boleh lah tanya sendiri pada Nurul di

email: strawberriycoklat@yahoo.com

facebook: facebook.com/nurulclumsy


P/S: Kalau tak ramai yang join contest nie, terpaksa di panjangkan tempohnya..



Dah Bace Tu Try Komen Pulak

3 Orang Suke Pink:

Siti Anirah Azuri said...

wah menarik ni.. Nanti leh join.. ^_^

nanakimie said...

tq invite:)

miss chillax said...

joined

http://misschillax.blogspot.com/2013/02/contest-doodle-free.html