Click Here To Main Page My Biodata To Share My Photography Artworks All My Stories Here Islamic Dakwah For Us Usefull Tips and Tutorial Order Here!

Sunday, February 10, 2013

Kontes Wan Hazel




Ait korang!!! Nurul tauw korang mesti tauw tntng kontes nie kan???

hehee..
Nurul pun nk try join sekali.... ner tauw dpt ke kan kan??

Rezeki kite x tauw.... herm.......


Tanpa berlengah lgi, jom ar gi kat blog Wan Hazel...





See? lumayan kan hadiah die???

Nie syarat2 penyertaan:


*** Pemenang dipilih berdasarkan jawapan yang paling tepat..Sekiranya ada ramai peneka yang hebat maka nya Wan akan ambik siapa peneka pertama yang jawab jawapan yang betul dan seterusnya bagi menetukan pemenang 2 3 4 dan 5.. 


Syarat syarat wajib (Pastikan korang ikut k)

1.Like Facebook   (https://www.facebook.com/pages/Bujangsenang/206125472759523)
2.Follow Twitter   (https://twitter.com/bujangsenangBN) Follow jika korang ada twitter
3.Folow Blog        (http://www.bujangsenang.org/) box follow/join this site dibahagian bawah blog

4.Follow Blog Wan dan Like Page Wan 

5.Buat entri kontes dan masukkan banner kontes yang di link kan terus ke entri kontes ini.
6.Hantar jawapan dan link entri kontes ke email aweenwan@yahoo.com .Bagi mengelak jawapan yang sama (meniru dan ditiru)
7.Setiap orang hanya jawab satu jawapan

8.Dah join sila tinggalkan komen...peace 


HADIAH BAGI PEMENANG 

Pertama RM300
Kedua RM200
Ketiga RM150
Empat dan Lima RM80




OK..tu je... Selamat mencuba...Ajak rakan rakan yang lain k..

(Pembayang = korang pernah guna)


Dah Bace Tu Try Komen Pulak

0 Orang Suke Pink: