Click Here To Main Page My Biodata To Share My Photography Artworks All My Stories Here Islamic Dakwah For Us Usefull Tips and Tutorial Order Here!

Monday, July 15, 2013

HOBI: Lukis Gambar Potret



Assalamualaikum sume.....
Hari nie Nurul nak kongsikan sikit tentang potret yang Nurul dah lukis....
Nie lah hobi Nurul time bosan....

Errr, Nurul siapakn poster nie lebih kurang dalam 30-40 minit... (lama kan) hahaa....

Eh? korang tau tak sapa yang Nurul lukis tu?
Ohyeaaa~ itulah Jackie Chan  time dia muda2 dulu...

eh Jackie Chan? No lah, tu pic ayah Nurul time umur dia muda2 dulu..... Tak tau lak umur dia berapa tahun.... Dia ada pic time mumuda dulu, So Nurul kidnap pic dia untuk melukis...

Dah tak doo koje meh.... Wat lah potret :3

Actually, Nurul masih bertatih-tatih lagi dalam dunia melukis potret nie...
Yela, Nurul just melukis time masa lapang je...
kalau time bz??
Insya Allah, hehheehee....

K lah,kalau sapa2 nak tempah, bayar seribu ringgit je, hahaa!!kidding je...

Dah Bace Tu Try Komen Pulak

3 Orang Suke Pink:

Aswan Azmy said...

wah..berbakat.. :)

cik amal said...

pandaiinyaa lukis!!!
kalau amal, mmg fail..
hihi
amal follow sini naa :D

Ayu Zan said...

cantiknya... :)

kite follow awak ya..