Click Here To Main Page My Biodata To Share My Photography Artworks All My Stories Here Islamic Dakwah For Us Usefull Tips and Tutorial Order Here!

Thursday, October 10, 2013

Agak2 Mata Nie Menangis Tak?


Pelbagai media yang Nurul nak lukis mata realistic tu
Mentang2 baru beli pensel.... Hahaha

Gatal sungguh tangan nie... yoooo!!

Semua orng tak tahu kan kita menangis
Kengkadang rasa cm nak jerit je 1 dunia nie supaya hati kita rasa lega sikit 
Tapi tapi......
Hanya Allah je yang tahu hu huhu huhuuuu~~~

Eh eh... Korang percaya tak sebenarnya orng yang banyak gelak, tu la orng yang pling bnyak menangis??

Semua orng ada cara mereka sendiri cmner nak hilangkan kesedihan dia
Kalau Nurul, Nurul akan duk dlm bilik sorang2, wat ape yg patot
Tak pun Nurul mkan banyak2!!!! gulp~

Yela, sape la kan, kat dunia nie x ada msalah
Sume ada prob mereka sendiri kan kan kan :")
Kalau nak citer kat orng lak.........

Takut dia bocorkan rahsia kita
Erm....

Kla, smpai sinie aje.. Papaii!!!!!

NotaTapakTanganTapakKaki: Takyah nak sedih sngat la!!

Dah Bace Tu Try Komen Pulak

Sunday, October 6, 2013

Haa? Sape Nak Tahu?




Lama tak update kan???
Harinie baru diberi peluang Nurul update blog, busy sngat nie?
Buzy la kot???

Yela, nak bagi kucing makan lagi
Nak kemas2 kan blog nie lagi
Kan dan bersawang..... :P

Last Nurul update tu haa, time raya
Woohhh.. Sebulan lebih tak update.....

Berbalik pada story kita...
Sapa nak tahu? (mcm xkene je dngan tjuk hrinie)


Aih.....
Kan bagus kalau kehidupan nie tak ada pancaroba...
Semakin kita hidup, semakin banyak cabaran
Semakin bnyak cabaran, semakin bnyak jurangnya
Semakin banyak jurangnya
Semakin banyaklah risikonya untuk jatuh

Tapi, setiap kali dugaan datang,
Kita kene bnyakkan bersabar kan...

Sekarng nie bnyak dah mahasiswa/mahasiswi mem-busy-kan diri untuk hadapi final exam
Dak PMR lak tngh fighting hbis2 
Dak SPM lak tngh siapkan senjata sume
Amacam? ready pensel, pen, pemadammm??

Nurul lak, baru jek hbis trial nie...
nak kata senang sngat tu, tak la
nak kata susah tu, mmng ada la... hehehe ::")

Uhhh -_-
Kehidupan mesti dijlankan kn??
Bersyukur sbb Allah dah beri nafas yang pnjang untuk kitaa
Ada orng yg umur sebaya kita dah pergi dah tinggalkan dunia nie selama2nya
Kehidupan mesti diteruskan... :'')

Wassalam

NotaTapakKakiTapakTangan: Nurul Baru je tukar template harinie =_=''


Dah Bace Tu Try Komen Pulak