Click Here To Main Page My Biodata To Share My Photography Artworks All My Stories Here Islamic Dakwah For Us Usefull Tips and Tutorial Order Here!

Thursday, October 10, 2013

Agak2 Mata Nie Menangis Tak?


Pelbagai media yang Nurul nak lukis mata realistic tu
Mentang2 baru beli pensel.... Hahaha

Gatal sungguh tangan nie... yoooo!!

Semua orng tak tahu kan kita menangis
Kengkadang rasa cm nak jerit je 1 dunia nie supaya hati kita rasa lega sikit 
Tapi tapi......
Hanya Allah je yang tahu hu huhu huhuuuu~~~

Eh eh... Korang percaya tak sebenarnya orng yang banyak gelak, tu la orng yang pling bnyak menangis??

Semua orng ada cara mereka sendiri cmner nak hilangkan kesedihan dia
Kalau Nurul, Nurul akan duk dlm bilik sorang2, wat ape yg patot
Tak pun Nurul mkan banyak2!!!! gulp~

Yela, sape la kan, kat dunia nie x ada msalah
Sume ada prob mereka sendiri kan kan kan :")
Kalau nak citer kat orng lak.........

Takut dia bocorkan rahsia kita
Erm....

Kla, smpai sinie aje.. Papaii!!!!!

NotaTapakTanganTapakKaki: Takyah nak sedih sngat la!!

Dah Bace Tu Try Komen Pulak

2 Orang Suke Pink:

Markus Kono said...

hy admin...sudah saya follow blog Anda + follow G+...visit and follw balik yah disini http://anaktimor-17.blogspot.com/

nurhasmyza noorzamry said...

samala kita nurul :) ..miza kalau sedih..melukis ..sedih melukis :) miza suka lukis :)..anyway :) cntik lukisan nurl:)