Click Here To Main Page My Biodata To Share My Photography Artworks All My Stories Here Islamic Dakwah For Us Usefull Tips and Tutorial Order Here!

Wednesday, January 1, 2014

Keperluan Semester 2




Sape sangka esok start sekolah...
Nurul pun masih tak sngka esok Nurul sekolah... Bukan menengah bawah atau atas... Tapi pangkat aku atas pada menegah atas...

Ok? tak pham... Nurul ringkaskan...
Esok Nurul jadik lha pelajar yg paling2 senior a.k.a taiko sekolah...
And esok jugak lha penentu hala tuju aku sebagai selangkah ke Universiti....
Eh... Bukan esok, tapi tahun nie lhaa :face8:

And, Nurul harap Nurul dapat smbung degree Nurul pada thun 2015 nnti.. Insya Allah...
Nurul akan usaha sedaya upaya yg mungkin... 
Selebihnya Nurul serah je bulat2 pada yg Esa...


Errr, pnjng nau muqadimahnye... Nie lha antara persiapan2 Nurul untuk semester 2 nie


Nie buku sem2... Nurul ambek subjek BM, Pengajian Am, Sejarah ngn Seni Visual....
Err, buku2 nie tak termasuk pend.Seni tau.. Cuz sem2 kitorang belajar melukis using Pensel...
Haa, So.. Gmbar nie ada 3 subjek je..... Ada 3, tpi mcm bnyak je kan... :15:


Nie keperluan alat2 tulis Nurul... Haa, see? Bnyak tol gred pensel untuk pend.Seni nie..... Nurul nye tngn kalau berseni tak apa lha jugak, huhuhuu.. BTW, pen colour tak lupa untuk wat mind map time ulangkaji nnti, hehehe... 


hebatnye form 6 nie kitorang ada baju tersendiri.... Tak ada lha mcm pelajar sekolah...
Ehhhh?? Nurul masih pelajar sekolah lgi.. k.FINE!!
Yg baju purple tu sekolah aku mewajibkan plajar form 6 pkai setiap hari Jumaat.... Yg baju korperat tu pkai setiap hari isnin-Khamis.... 
Mcm2 rupa warna baju kat sekolah aku.. Dengan baju dak hostelnya, dengan baju Uniform kedua nye....
mcm2 lagi lha.... Aishhh :face4:

K, esok nak sekolah... Huhuuu~ back To School :face28:

Dah Bace Tu Try Komen Pulak