Click Here To Main Page My Biodata To Share My Photography Artworks All My Stories Here Islamic Dakwah For Us Usefull Tips and Tutorial Order Here!

Friday, May 23, 2014

Tempahan Header Flash Murah!!!



Tu salah satu header flash yang Nurul dah buat......
Nurul ada buat promosi sempena pembukaan tempahan flash nie...

PROMOSI nie akan tutup bila diumumkan...



Siapa cepat dia dapat... Tak lama promosi nie yeee.....

Selain daripada Tempahan header flash, korang pun boleh order BANNER, dan juga widget jam.....
Order widget jam boleh tempah sini... KLIK
Widget jam juga boleh order dalam bentuk transpereant atau ada background.....
Widget jam korang boleh letak gambar korang dengan widget tersebut....

 
Header boleh dalam berbentuk TRANSPEREANT atau BACKGROUND

Tempahan HEADER ataupun BANNER RM10 sama ada berbentuk rectangle, skyscrapper, dan lain2...


YANG PALING PENTING! SEMUA FLASH!!!!


Nak order?? dan nak tahu hrganya berapa?? Jgn risau harga flash yg ditawarkan dalam lingkungan RM30 sahaja....Email di strawberriycoklat@yahoo.com atupun 
www.facebook.com/nurulclumsy

Dah Bace Tu Try Komen Pulak

0 Orang Suke Pink: