Click Here To Main Page My Biodata To Share My Photography Artworks All My Stories Here Islamic Dakwah For Us Usefull Tips and Tutorial Order Here!

Monday, June 30, 2014

Baju I Am First Batch Dapat Sambutan


Assalamualaikum..

Alhamdulillah, bak kata orang, kalau usaha, mesti dapat apa yang kita usahakan tu kan??
Tapi, jangan sedih bila kita tak dapat apa yang kita usahakan...
Mesti Allah akan gantikannya dengan yang baru..


Bisnes secara kecil2an.. ALhamdulillah, even tak ramai pun order yg nurul targetkan nak smpai 50helai baju tak kesampaian... Tapi bolehlah baju I Am nie dapat juga diterbangkan kat Pulau Pinang, Perak, Sabah.... And lain2 lagi... 

Haritu Nurul baru je buat baju I Am wrna hitam sahaja... Sebab baru je mula dalam bidang printing nie... Kita semua kena mula dari bawah dulu kan? :')

BTW, pengalaman time nak hantar baju nie kat pos memang sungguhhhhhh penattt gilosss! tau tak~

Sebab nurul time tu lepas je balik sekolah dh kena rushing pergi kat pejabat pos, pergi balut baju, pergi bungkus sana , beli solatep, pinjam solatep.. Hihihii~ 
See, nurul balut baju tu semua kat dalam kereta.. Trpaksa parking kat dalam Tesco and tahan la segala malu and segan nie.. haaa

Tapi, setelah semuanya selesai, mmng lega sangat5.. Walaupun semua duit Nurul dh terbang pergi bayar hutang n bayar saman JPJ.. Hahhaaa(careless lagi, padan muka) =='

Takpe la.... Asalkan kita dh usaha kan kan.....
Hehehe...  BTW, jom order baju I Am batch ke dua pulak!
Ada plbagai wrna tau... Tambahan lagi... Hrga baju nie trmasuk postage!! Wuuu~ Murah!! 

Kelebihan:
-Baju 100% cotton
-Tiada limited huruf
-Harga termasuk postage! (tmbahan dikenakan RM5 untuk Sabah sarawak)
-Ada plbagai wrna!

And lagi 1! 
Ada baju t shirt I AM MINI DAN BAJU SAIZ BUDAK!!!
Jom order!!


Dah Bace Tu Try Komen Pulak

0 Orang Suke Pink: