Click Here To Main Page My Biodata To Share My Photography Artworks All My Stories Here Islamic Dakwah For Us Usefull Tips and Tutorial Order Here!

Friday, July 18, 2014

Contest Meneka Jantina Anak Merahitujambu







Ait, arinie Nurul nak join contest meneka anak merah itu jambu...

And, Nurul rasa baby gurl..
Sebab tngok dekat gmbar , kedudukan baby mcm kedudukan baby perempuan....


Haaa, dah, itu je.. mak Nurul pun pernah ajar mcmner nk teka baby berdasarkan pd perut mak dia... 

Dah Bace Tu Try Komen Pulak

3 Orang Suke Pink:

merahitujambu said...

cer ajar cmne nk tgok kedudukan baby tu dear

good luck dear..

Strawberriy COKLAT :) said...

@merahitujambu Erm, biasanya kalau baby gurl perut lebih bulat... kalau baby boy memnjang ke bawah.. means tak bulat mcm baby gurl... hehe... Tpi tak tahu btul ke tak, wallahualam .. ;)

fadhil eda said...

singgah dari segmen yang sama, follo w sini
http://eurukaseven.blogspot.com/2014/07/contest-meneka-jantina-merahitujambu.html