Click Here To Main Page My Biodata To Share My Photography Artworks All My Stories Here Islamic Dakwah For Us Usefull Tips and Tutorial Order Here!

Saturday, August 16, 2014

Dapat Free 1 Domino's Pizza!




Assalamualaikum..

Alkisah nya mcm nie, time tu aku duduk je kat umah...  Tiba2 je ada orng datang...
Adik aku ckp, "kak, ada orang nk jumpa"
Then, aku pun tanya ar, 

"Siapa yg datang tuh?"

"Ada lha, pergi lha tengok"

"Siapa?"

"Tengok ar!"

Daripada aku duduk bergaduh dengan adik aku, better aku pergi je tengok siapa yang datang...

Bila aku bukak, alamak ai, lelaki lha ...
Apa lagi, aku tutup pintu pastu suruh adik aku angkat je mana-mana tuala ...

Aku tanya la dia..

"Erm, ada apa?"

"Kami dari Domino's Pizza.. Kitorang ada wat promotion nie.. Adik bayar RM20 untuk 1 kupon nie... Lepastu dapat 1 free pizza... Yg kupon nie pula bila adik beli 1 pizza, dapat lagi 1 pizza..."

"Erm... Nampak menarik tapi....."

"Tapi apa dik?

"Tak da duit lha bang..."

"Lha, takkan duit raya dah habis kot?"

"Dah... Saya mana ada dapat bnyak duit raya -_- "

"Ouh okey, jadi nak beli tak kupon nie, ada 10 je kupon nie tau"

Dengan lajunya aku bagi tau mak aku, begging sangat kat mak aku tu.. Last2 mak aku termakan rayuan aku, hihii~

So, sementara tu abg tu sempat lagi duk meng usha...
Ada ke dia kata aku nie bini dia, sekali aku cakap aku dah kawen! Hahaha.. Biar padan muka dia .. -_-

Aku pun selang beberapa hari pergi lha kat kedai Domino's.. Sbb nak buktikan dapat free Domino's... Dengan tak tau malu aku bgi kupon yang dapat free tu, tapi cuma saiz regular je yg boleh.. Large atau Xtra Large sume tak boleh... Ceit...

Last2, makan lha aku dengan gelojohnya... Tamat smpai sini...


Dah Bace Tu Try Komen Pulak

1 Orang Suke Pink:

Yun Sing said...

Haha lawak.. *thumbs up*