Click Here To Main Page My Biodata To Share My Photography Artworks All My Stories Here Islamic Dakwah For Us Usefull Tips and Tutorial Order Here!

Monday, September 15, 2014

20 Facts About Me




Assalamualaikum...

Arienie aku join segmen 20facts about me... Macam best je segmen nie kan, huhu

Nie ha, aku dah tepek sebijik banner kat blog aku...
And aku dah copy pun link adress nie... Kalau nk join, join je la, hehe...

20 facts about me.. Atau 20 fakta tentang diri saya....

Sebelum korang nak mengetahui mcm mana aku, korang kena tahu apa ciri2 yang ada pada diri aku, hihoookk... Boleh ke mcm tuh? :3

1) Seorang yang nampak je berani tetapi penakut
2) Seorang yang kelam kabut bila aku kelam kabut.. Errr.. Ehh? Ehh!??
3) Suka pada kucing
4) Pernah ciom molot kat kucing
5) Alergi pada kucing...
6) Asyik citer pasal kucing je, baik aku smbung citer aku tadi, ekhem... aku seorang yang degil /keras kepala  n tapi seorang yang dengar kata (bukan xdengar kata tau)
7) Nak kata senget tak, tapi boleh dikatakan lurus jugak la, Hahahaa....
8) Seorang yang suka gelak n hiburkan orang yang tak kena pada tempatnya
9) Suka menangis... Huhu
10) Seorang yang pemarah yang sekejap sangat, baru nak merajuk, bila orng tanya aku marah dia ke tak aku gelak.. padahal mmng aku tengah bengang ngan dia.. (errr, pnjng sngt ke huraian?)
11) Suka pada barang2 yang unik dan jarang dijumpai
12) Seorang yang ketinggalan zaman tntng gajet semasa...
13) Suka mintak maaf kat orang lain even bukan salah kita pun.
14) Paling takut haiwan lipas daripada harimau dan buaya.
15) Seorang yang kuat makan (pernah breakfast smpai 8kali.. paling tidak makan kena tambah 3 pinggan)
16) Pernah mabuk darat... Pergi keluar daripada rumah smpai kat rumah makcik pun boleh muntah2.. padahal 20 minit je smpai le, *Kesiankanlahsayaa
16) Cepat kesiankan orang
17) Suka menyanyi sendirian untuk berlatih vokal *selalu jugak tngok tutorial vokal... hehe
18) Tak suka pada orang yang berharap pada orng lain sebelum dia usahakan sendiri
19 ) Seorang yang tak ngerti menasihatkan orang lain *sbb takut terasa hati orng tuh, huhu
20 ) Seorang kakak sulung yang tak garang 

Btw, korang jangan bgi tahu kat orng lain tau, huhu, janji tau? Nie rahsia kita berdua je, hihi


Dah Bace Tu Try Komen Pulak

3 Orang Suke Pink:

Anonymous said...

No 20 tu tipu hahahaha

From abg comel

Strawberriy COKLAT :) said...

@Anonymous eh ehh, betul okey, hahahaa

Nur Inani said...

nombor satu sama dengan iolsss.. hihihi :P