Click Here To Main Page My Biodata To Share My Photography Artworks All My Stories Here Islamic Dakwah For Us Usefull Tips and Tutorial Order Here!

Friday, September 5, 2014

Cabaran 30 Hari: 3 Perkara Yang Ingin Dikatakan Kepada Bekas Kekasih


Assalam

Nie hari pertama aku join cabaran 30 hari yang dianjurkan oleh abg Ben Ashaari itu sendiri... Mumule aku tengok ramai bebeno kawan2 blogger aku update pasal nie... Sekali terjah punya terjah... Rupa2nya ianya hanya cabaran semata2... Nie sesuai untuk blogger yang tak reti nak update entry sbb tak tau tajuk apa... Yela, aku tau la aku sape.. Hehehe :P


Bila berceghite tntg bekas kekasih, aku nie dulu banyak couple... oopss! Bukan couple maen curang2 ye.. no no nooo....

Tapi aku pernah couple time aku sekolah rendah n sekolah menengah... Paling lama aku couple dalam 4 tahun mcm tu.. Haaa, lama tak lama tak... hahaa...

Tapi tu zaman sekolah... kan... kalau alam perkahwinan aku tak tau la mcm ne n siapa jodoh aku.. Cuz couple nie tak semestinya terus ke jinjang pelamin...

Okey, kita mula task kita...

3 perkara yang aku nak katakan kepada ex-couple:

1) Jaga diri baek2...
2) Semoga dapat lebih baek daripada Nurul....
3) Krik krikk...


Haaa, jawapan num 3 tu tak ada pulak daaa... Aku hanya mampu bagi 2 je... Cuz lgi 1 aku tak ada idea.. Bunyi "krikk krikkk" je mampu...

Ok la, aku ada keje sikit nie, nak siapkan pembentangan untuk sidang viva nnti... Ooo Yea! Gudluck to me... Semoga tak gugup gagap time present... 

Hehe.


Dah Bace Tu Try Komen Pulak

5 Orang Suke Pink:

Mentadak Ijo said...

anda menyembunyikan sesuatu..... ha ha

Strawberriy COKLAT :) said...

@Mentadak Ijo eh takde takde, hahahaa

Loqman Norazman said...

Nice lah.. kalo nak ke jinjang pelamin dengan saya lah ;) hehe.. gurau je

Strawberriy COKLAT :) said...

@Loqman Norazman Amboi2,,, Hahhaaa

yaya_flanella said...

InsyaAllah akan dtg yg lebih baik :)