Click Here To Main Page My Biodata To Share My Photography Artworks All My Stories Here Islamic Dakwah For Us Usefull Tips and Tutorial Order Here!

Tuesday, September 9, 2014

Cabaran 30 Hari: Apa Yang Ada Dalam Handbag Anda?








As-Salam

Semestinya orang perempuan guna handbag di mana2.. Bagi aku, penggunaan beg tangan tu penting daripada barang berharga letak kocek /pocket

Dalam handbag aku, mesti wajib ada:

1) Beg Duit
- beg duit semestinya penting bagi aku sbb ada ic/lesen/kad bank dan semestinya duit, hehee.... Tu yang paling penting

2) Henfon
-Henfon pun penting jugak sbb nanti kalau ada emergency call kena angkat gak kan....

3) Kamera
- Kamera nie bagi aku, syarat yang tak perlu bawak pun tak apa... hehe.. Yang wajib bawak bila keluar jenjalan mana2...

4) Bedak, lipstik, n barang makeup yang lain...
-Nie pun kira sunat gak, tapi bagi aku make up nie kalau wajib time nak jalan2 jauh, hehe....

5) Telekung
-Nie kalau aku bawak beg besar...

Tu je...





Dah Bace Tu Try Komen Pulak

0 Orang Suke Pink: