Click Here To Main Page My Biodata To Share My Photography Artworks All My Stories Here Islamic Dakwah For Us Usefull Tips and Tutorial Order Here!

Thursday, September 18, 2014

Libester Award By Lekat Lekit


Assalamualaikum w.b

Time aku blogwalking tadi, terjumpa la Liebster Award nie...
Lekat Lekit gurl nie bgi soalan naaa ....

Hhehee, jom jawab! pemenang bertuah akan dapat percutian 3 hari 3 malam kat hotel 6 bintang tau! Bayangkan!!!

Dapat tiket free lagi gi Legoland, hehehe..

Ok, tipu je sume tuh... Pembaca betuah dapat RM10 topup... Ala, ambek je, mana tau bertuah ke.. hehe, mana tauuuu

Ok soalan2nya:

1) Kat mana korang jumpa blog lekat lekit? Melalui bloglist blogger , group atau lain2??

- Ok, aku actually baru je jumpa blog lekat lekit nie kat group KBBA.. Trus baca, trus follow, terus buat entry... So fast kan?? kannnn kannn!!? :P So, aku baru je kenal blog nie 3 saat yang lepas...

2) Apa yang tak suka tentang blog lekat lekit??

-Ok, dengan nama blog lekat lekit nie aku tertarik je kenapa lekat lekit?? Hahaha, aku tak suka blog nie sbb melekit je, hahahaa :P gurau gurauu~

3) Secara ringkas tentang diri sendiri dengan hanya satu noktah.  <satu noktah

- Hi I am Nurul from Malacca and seorang yang nampak cool dan tak ada masalah tetapi sebenarnya kejadian di sebalik itu  serta seorang yang perasan muka macam Ainan Tasneem entah tak tahu kenapa. 

Krik krikk~

Ok dahh! :I

Dah Bace Tu Try Komen Pulak