Click Here To Main Page My Biodata To Share My Photography Artworks All My Stories Here Islamic Dakwah For Us Usefull Tips and Tutorial Order Here!

Wednesday, November 12, 2014

Setahun Dah Umur Baby!



Assalamualaikum

Eh, korang pernah tak kira tarikh lahir kucing korang or haiwan peliharaan korang?
Haa... aku ada.. nie haa... Si Baby...

Seorang yg manja, nakal, semuanya ada pada dia...! 

And tak lama lagi birthday dia... Yg ke setahun... Even baby nie dh setahun, tapi dia nie janda... 
Ada tak jantan yg nak kat Baby nie? Yg pasti jantan dari baka yg baik aa... yang bulu dia kembang2... Biar cucu hakuu pun comey2 belako...

Tak pe, nnti aku share okey cara buat makanan kucing sendiri (Wet Food)
Ala, kalau beli mahal oo.. 1 paket RM seringgit lebih.. Tu baru sepeket kecik...
Kalau dalam tin tu.. ya ampun, mahal giloss!

Yg jenama Royale tu... Kalau bgi kucing makan, comfirm menjilat jari kaki dia tu.. Smpai licin dia kebas.. Pinggan2 dia pun berkilat haaa... Begitu sedapnya.. 



Dah Bace Tu Try Komen Pulak

0 Orang Suke Pink: