Click Here To Main Page My Biodata To Share My Photography Artworks All My Stories Here Islamic Dakwah For Us Usefull Tips and Tutorial Order Here!

Monday, December 22, 2014

Tempahan Coklat Homemade Murah Dan Sedap

Assalamualaikum..


Hai.. Ada sape2 tak yang nak coklat macam nie??
Coklat homemade .. 100% buatan tangan 

Harga mampu milik aku bagi..
Boleh tempah warna
Tak ada cas untuk tempahan huruf...

Ada dalam box dan plastik...
Hantaran, hadiah untuk doorgift pun ada...

Perisa percuma!
Apa2 perisa.. Nak tempah letak kacang pun boleh...

Semua customer bagi feeedback positif dan nak repeat order!


DIJAMIN TAK CAIR ! Kecuali letak coklat kat tengah panas atau dalam oven
Letak kat suhu bilik atau dalam peti sejuk

Contoh homemade coklat perisa strawberry di dalam


Untuk doorgift.. Sample punya Perisa strawberry dan dilapis dengan coklat di bawah


Contoh Alphabet.. Orange + Coklat


24 biji dalam box


Contoh yang disiap di packing


Contoh order 12 biji dalam box


TESTIMONI + FEEDBACK CUSTOMER






Dah Bace Tu Try Komen Pulak

0 Orang Suke Pink: