Click Here To Main Page My Biodata To Share My Photography Artworks All My Stories Here Islamic Dakwah For Us Usefull Tips and Tutorial Order Here!

Tuesday, December 9, 2014

Tempahan Coklat Homemade



Assalamualaikum




Haa, nie coklat homemade yang aku buat sendiri...
200% buatan tangan dan tak menggunakan apa2 mesin kecuali dapur gas ....


Boleh menempah nama...
Sesuai untuk bgi hadiah kat awek kat boyprend kat adik2 sedara mara, cucu, mak , ayah dan sebagainya..

Dan khususnya bgi penggemar coklat...
Coklat homemade nie bukan coklat calang2 jenama mcm jenama Tesco, Mydin, Giant dan coklat brand cap ayam...

Tambahan lagi, coklat nie boleh menempah alphabet sendiri a.k.a boleh tempah nama sendiri kat setiap box...

Boleh tempah dengan pelbagai warna! Mcm2 ada.. Nk warna mcm lampu trafic light pun boleh.. Merah , kuing hijau... 

Nk tambah perisa kat dalam coklat pun boleh...
Korang pernah tengok tak coklat Dynamite nie ha??

Dekat dalam coklat nie ada inti coklat yang mencair kat dalam kann??
macam nie la inti coklat yang aku buat nie...
Ada perisa + inti kat dalam cokalt tu...
Bayangkan la, dalam coklat ada inti
Nyummmm



Haa, okey, kalau ada sape2 nak tempah leh pm 
Email: ceritanurulcahaya@gmail.com


Yang kat bawah nie pulak feedback customer...






Dah Bace Tu Try Komen Pulak

0 Orang Suke Pink: