Click Here To Main Page My Biodata To Share My Photography Artworks All My Stories Here Islamic Dakwah For Us Usefull Tips and Tutorial Order Here!

Friday, February 6, 2015

Kerana Hair Dryer


Assalamualaikum

Aii Hello... Aku sejak kebelakangan ini busy sikit.. Keje.. Hehe... Cari duit untuk kawen.. Ehh? oh ho oh ho.. 

Ada baki 10 bulan sebelum aku Insya Allah menjejakkan kaki ke U.. Lama nau aku cuti..
Kalau aku kawen lepas habis final exam haritu, aku dah dpt anak dah.. Kakaakakkaa...

Verangan lebih si Nurul nie...
Ok!! Nie dah sesat barat dah aku melencong topik.. Daripada topik hair dryer entah titibe selit kawen.. 

Abaikan!!

Okey, aku punya jenis nie tak reti nak guna hair dryer.. Aku pernah guna sekali je time dekat hotel.. Tu pun untuk keringkan baju aku.. Sbb tak ada baju spare time tuh.. Hihi.. dan aku tak pernah guna untuk rambut...

Dannnn.... Time tuh aku ada join contest Panasonic Beauty...
Pastu dioranng (Staff Panasonic Beauty) email aku suruh bagi nama, no fon and alaamt rumah... Dia nk bagi hadiah sagu hati sebab pertandingan tuh dikira tak adil..

Apa lagi, aku try la .. Bagi nama semua..
Tup2 ada abam posmen datang...

Lama la jugak dia hantar.. Aku tgk dalam nie hair dryer..

Alaamk... aku ingat dia bgi air cond ke baru sejuk sikit bilik aku.. Hihiiii~

Tak apa lah,  aku dapat gak hadiah saguhati nie.. Kalau nk beli mahal weh~

Tapi smpai sekarang aku tak gunakan lagi benda nie..

Cadang nak bg kat orang.. Tapi bila fikir2 balik, better aku simpan je.. Mana la tau 1 hari nanti aku perlukan hair dryer nie untuk keringkan baju aku ke.. Sebab kalau kat rumah aku keringkan baju pun guna kipas.. Fuhh Fuhhh, esok pagi kering gak... Hihiii~


Tu je .Kbye

Dah Bace Tu Try Komen Pulak

1 Orang Suke Pink:

dyanzakhi said...

salam singgah ^^