Click Here To Main Page My Biodata To Share My Photography Artworks All My Stories Here Islamic Dakwah For Us Usefull Tips and Tutorial Order Here!

Sunday, March 15, 2015

Ehh? Asyik Update Je!


Assalamualaikum...

Kalinie dah 3 kali dah ipdate UPU.... Mumule mmng aku nak ambek UMS and UNIMAS...
Tapi disebabkan jauh ++ Tiket flight lagi.... Lupekan saja.. Hahhaaa

Lagipun kalau dekat2 aku boleh balik... Alhamdulillah, aku akan pergi U nnti guna kereta sendiri... So, tak perlu lah fikir balik naik apa, pergi naik apa... Cuma aku kena fikir cmner aku nak isi duit minyak bagai tu.. Huhu... Cukup kah aku?? Adakah aku patut ambek kawan2 aku akt U nnti untuk upah kalau aku tumpangkan dia ke mana2.. Poket money meh, hahahaa.....

Alhamdulillah, urusan aku pergi U untuk degree nie dipermudahkan... Tak macam aku lepasan SPM dulu... Banyak naw kekangan a.k.a halangan aku nk pergi U...

And, dengan result aku tak seberapa nie, aku terpaksa relakan jiwa untuk dicampakkan ke mana2...

Ohyeaa.. nie la pilihan utama aku... Aku harap aku dapat sambung kos seni bina or pendidikan seni UPSI.. tu yg utama la.. yang bawah2 tu mengarut2 jea aku isi :v 
Hahahaa.. ada jugak kos STPM lepas, SPM tak lepas... Huhu, macam apa la.... Even dia syarat jew, dia tetap sayrat huhu... Almaklumlah result SPM aku okey2 jew, tak cemerlang even aku ambek 10subjek .. Sobs~



Dah Bace Tu Try Komen Pulak

0 Orang Suke Pink: