Click Here To Main Page My Biodata To Share My Photography Artworks All My Stories Here Islamic Dakwah For Us Usefull Tips and Tutorial Order Here!

Sunday, March 15, 2015

Siapakah Nilam Syapina?


Assalamualaikum....

Haa, harinie aku nak review 1 blog yang cekmek molek nie haa.. Sudah semestinya dia minat pink macam aku nie, kohkohkohh.. 

Aku nak citer nie, mula2 aku blogwalking, jeng2 aku jumpa blog Nilam nie ha... Aku ada la baca blog dia.... Eh? dia novelis kah??

Perh! mak aii~ aku nie bukan kaki novel, titibe jumpa pulak gadis kaki novel nie, bukan kaki novel je, tapi novelis.. Eh bukan aku dah mention tadi ke? kohkohkoh~

Aku pun add dia kat pesbuk la... Aku time tu mcm biasa on Facebook, titibe dia update lebih kurang tnntg PBS tingkatan 6.. Ada viva time tu dia kata... Aku pun pelik...
Eh, dia nie student STPM ke? bukan dia nie Blogger? Apa lagi, berdeseupp aku pi stalker profile dia... Stalk punya stalk tak jumpa.. Taraaa~

Last2 aku ternmpak dia kat group STPM, dah sah2 dia nie sebaya aku.... 
Lepastu aku terus chat dia... Chat punya chat, mulalah percintaan kami... Ehhh, pengenalan kami.... As friend muka buku..

Then, aku pun pergi lah temuramah dia.... Betulke dia nie novelis semua, sekolah mana semua...
And, kitorang discuss sama2 tntng exam STPM...
Sape sangka, kitorang buat voice message untuk study tngh malam time tu.. Hihi..
Loghat berbeza oo.... Suara dia lembut jak.. Patut la mng anugerah nyanyian Saloma dan P.Ramlee... Hihi....

And, alhamdulillah, apa yg kitorang disccuuss keluar dalam exam... Cuma soklan dia tukar sikit jew.. Hihi... Lepstu kitorang bljar Pengajian Am pulak... Hahahhaaaa...

So, aku jumpa dia nie pun kebetulan dalam Blogger... dan kebetulan dia sebaya aku and ambek STPM 2014.... Semoga dapat U next year Nilam Syapina ;) Kenyit mata sikit

Dah Bace Tu Try Komen Pulak

1 Orang Suke Pink:

Nilam syapina said...

Hamboii hihikk.. Tq percintaan kita mula berputik