Click Here To Main Page My Biodata To Share My Photography Artworks All My Stories Here Islamic Dakwah For Us Usefull Tips and Tutorial Order Here!

Saturday, May 9, 2015

Artwork Lagi!!!


Assalamualaikum....

Yo, kembali lagi aku di pagi2 yang mulia ini,
Tepat pada jam 1:28 pagi aku menghupdate blog
Sekian lama aku tak menghupdate blog kaa? lama la sangat kan hahahaa...

Hari nie aku share lagi artwork conteng aku... 
Gambar kiri: Pemandangan senja...
Desciption: AKu guna akrilik atas kertas A3... Hasil conteng.. serius aku touch up jea aku tak fikir pun guideline... Ada buat tapi tak buat betul2...

Gambar kanan: Only logo...
Desciption: Guna akrilik hitam sebab malas nak bancuh2 warna... Last2 aku decide nak guna colour hitam je hahahaa... Logo Wifi Zone, Apple and Vaio....


Itu sahaja

Nota kaki: Artwork biasa


Dah Bace Tu Try Komen Pulak

0 Orang Suke Pink: