Click Here To Main Page My Biodata To Share My Photography Artworks All My Stories Here Islamic Dakwah For Us Usefull Tips and Tutorial Order Here!

Sunday, May 3, 2015

Blogger Area Media Expert ( Advertorial Murah)


Assalamualaikum...

Anda ada produk?? Setiap peniaga online dan offline kena lah pandai macam mana nak tarik pelanggan kan?? Haa, cer habaq mai macam mana nak tarik pelanggan untuk tarik pelanggan...
???

Mestilah kena promote produk yang anda nak jualkan....

Kalau tak promote, macam mana customer nak tau????

Sekarang nie dunia teknologi semua berasaskan Internet... Apa kata kalau anda promote produk anda di Internet???? 

MAHAL??

Yea, mmng mahal kalau nak promote kan produk2 anda di Internet... kan... Biasanya mmng beratus2 hanya untuk 1 iklan sahaja.... 

Tapi, kami selaku para Blogger ingin mmbantu peniaga2 kecil untuk memasarkan produk mereka melalui Blog melalui Blogger Area Media Expert (B.A.M.E) nie... Dengan pengiklanan melalui blog ini kami mengambil upah yang sangat2 lah murah tak masuk akal langsung!!!!!

Anda boleh lihat sendiri melalui blog juga boleh menambahkan sumber pendapatan:



Contoh testimoni daripada pelanggan kami:


Ingin beriklan??? Bukan RM300 bukan RM200 !!!

Jom KLIK DI SINI untuk iklankan produk anda!!!!
Anda hanya perlu mesej dan beri maklumat tentang produk perniagaan anda sahaja....



Dengan cara inilah, anda boleh menambahkan jumlah pelanggan anda setiap hari!! Pasti masyuk dan laris jualan anda seperti goreng pisang~

CEPAT SEBELUM TERLAMBAT!!!

Dah Bace Tu Try Komen Pulak

0 Orang Suke Pink: