Click Here To Main Page My Biodata To Share My Photography Artworks All My Stories Here Islamic Dakwah For Us Usefull Tips and Tutorial Order Here!

Wednesday, September 16, 2015

Pereputan Beramai-ramai


Assalamualaikum

Harini hari Malaysia kan, the best thing is CUTI CUTI CUTI!!!!!! Yes!
Tak seperti di Melaka, Keyyel semua...
Jerebu merata2, kabus katanya~

Susah nak jumpa kan kabus di Keyyel? Siap pakai mask gitu... tapi di hutan Sintok hujan je dari semalam...

Hujan dari tgh hari semalam rasanya... Huhuhu...

Jadi daripada keluar jalan2, baik duduk dalam bilik kan.... Kalau nk jalan sekitar UUM hujan pula,
Daripada menyusahkan diri untuk menjadi suhu yang begitu hangat, baik kita duduk je mereput beramai2...

Apa yang aku buat masa hari Malaysia?
Aku bukannya pergi keluar pun, tapi aktiviti aku harinie adalah update blog, online, mendesign, makan makan makan makan! yea! atau lebih dikenalai menternak lemak again....

Tak lama lagi raya haji, huhu.. Rindu nak makan orang lembu...

NotaCakapCakap: Biarlah aku mereput disini sendirian, esok ada kelas pula, pack pula tu jadual -,-' Esok x leh mereput mcm nie lagi hoho


Dah Bace Tu Try Komen Pulak

0 Orang Suke Pink: