Click Here To Main Page My Biodata To Share My Photography Artworks All My Stories Here Islamic Dakwah For Us Usefull Tips and Tutorial Order Here!

Saturday, October 24, 2015

BEST! Hari Konvokesyen!




Assalamualaikum,
Harinie aku trlibat mengenai upacara konvokesyen...
Untuk pertama kalinya aku tengok cara diorang ambik scroll...

Aku punya kokurikulum terlibat untuk jadi penonton masa konvo nie.. First impression aku tngok diorng konvo nie , wah rasa mcm aku pula yang ada kat pentas tu, aku tak leh bayangkan mcm ne happy nya mak ayah aku tngok aku ambik scrool atas pentas tu wehh huhu.. 
Rasa mcm nak nangis pun ada huk huk~

Selama aku hidup nie, nie first time aku tgok. sbb sblumm nie aku tengok kat gambar je n dkt uni2 sekitar rumah aku je, tak pernah pula aku tngok mcm ne kan...

Konvo nie klu kat sekolah lbih kurang mcm hari Q la... hari untuk anugerah pelajar2 cemerlang semua...
Tapi kat Uni, ada anugerah diraja semua, ada anugerah tesis terbaik.. Tapi tak macam kat sekolah, kat sekolah lbih banyak anugerah....

Best la aku tngok diorng , ada 2 orng dpt anugerah diraja nie... Aku tengok perhh,, kalau la aku dpt kan bagus.. Tapi mcm la aku mmpu hahahaaaa....

Sokey2, tak salah klu nk mncuba ye tak.. 

Gambar kat bawah nie la masa hari konvokesyen berlangsung... Dekan2 kot yang ada kat atas tu, perarakan besar masuk ke dewan ... 

Yang degree tu lbih ramai la mcm biasa, tpi klu PhD tu yang ramai orang asing je, master tu sorang dua je yang orang Malaysia...


Yang ni masa perarakan besar masuk kt dlm dewan..
Mcm best je kan pakai jubah tu, kali first n terakhir aku pakai jubah tu masa konvo 6 tahun ahhahaaa...
Tapi actually, masa dorm 6 pun bnyak sekolah yg adakan hari konvo, tpi sekolah aku takda, sedih kot, huhu..... Masa form5 pun takda, so aku x berpeluang la nk pakai jubah tu.. Yang aku berpeluang cuma ambik sijil je kat pentas T_T 
huhu


Sempat lagi aku selfie, sejuk gila kat dewan tu , naik beku aku, Freezee!!



Dah Bace Tu Try Komen Pulak

0 Orang Suke Pink: